Cannelloni spinaci | Rurki makaronowe nadziewane szpinakiem, zapiekane z serem | 450 g | 38,00 zł |
Gnocchi al forno ai tre formaggi | Z sosem śmietanowym, zapiekane z trzema gatunkami sera | 450 g | 48,00 zł |
Gnocchi alla romana | Z sosem śmietanowym, cielęciną, grzybami i rukolą | 450 g | 56,00 zł |
Gnocchi con crema di spinaci | Z sosem śmietanowym, szpinakiem i czosnkiem | 450 g | 42,00 zł |
Gnocchi di barbabietola ripieni di mascarpone e noci | Buraczkowe gnocchi nadziewane mascarpone i orzechami włoskimi | 400 g | 48,00 zł |
Lasagne alla bolognese | Płaty makaronu przekładane mięsem, zapiekane z serem | 450 g | 39,00 zł |
Pappardelle al salmone | Z sosem śmietanowym i łososiem wędzonym | 450 g | 49,00 zł |
Penne al pesto di pomodori secchi e ricotta | Z sosem pesto z suszonych pomidorów i ricottą | 450 g | 37,00 zł |
Penne al forno | Z sosem bolońskim, pieczarkami, szynką, groszkiem i śmietaną zapiekane z serem | 450 g | 38,00 zł |
Penne all’ arrabbiata | Z pikantnym sosem pomidorowym i pecorino romano (włoskim serem owczym) | 450 g | 37,00 zł |
Penne senza glutine con pesto di basilico e crema di soia | Bezglutenowy makaron penne z bazyliowym pesto i śmietaną sojową | 450 g | 35,00 zł |
Penne senza glutine con pomodori secchi, olive, spinaci e olio d’oliva, | Bezglut. makaron penne z suszonymi szpinakiem i oliwą z oliwek, pomidorami, oliwkami | 450 g | 35,00 zł |
Ravioli con ricotta e spinaci in salsa al tartufo | Nadziewane ricottą i szpinakiem, w sosie truflowym | 400 g | 45,00 zł |
Spaghetti aglio e olio | Z oliwą z oliwek i czosnkiem | 420 g | 30,00 zł |
Spaghetti alla panna con prosciutto | W sosie śmietanowym z szynką | 450 g | 36,00 zł |
Spaghetti bolognese | Z sosem bolońskim | 450 g | 34,00 zł |
Spaghetti carbonara | Z żółtkiem i pancettą (włoskim dojrzewającym boczkiem) | 450 g | 38,00 zł |
Spaghetti pesto genovese | Z zielonym pesto ze świeżej bazylii, parmezanu i orzeszków pinii | 420 g | 36,00 zł |
Tagliatelle al nero di seppia con gamberi e pomodorini | Makaron z atramentem kałamarnicy, krewetkami, pomidorkami cherry i oliwą z oliwek | 450 g | 63,00 zł |
Tagliatelle alla romana | Z sosem śmietanowym, cielęciną i grzybami | 450 g | 55,00 zł |
Tagliatelle verdi con olio di tartufo e pecorino | Szpinakowe wstążki z oliwą truflową i pecorino romano | 450 g | 45,00 zł |
Tortellini al forno ai tre formaggi | Nadziewane mięsem, zapiekane w śmietanie z szynką i trzema gatunkami sera | 450 g | 49,00 zł |
Tortellini al pesto di pomodori secchi e ricotta | Nadziewane mięsem, z sosem pesto z suszonych pomidorów i ricottą | 450 g | 45,00 zł |